söndag, april 25, 2010

Lite sliten!

Ja jag känner mig lite sliten idag var ju som sagt var o buggade i går kväll i Habo sporthall till Gamblers o som en vän sa spelar inte så stor roll vem som spelar bara jag får dans o visst fick jag dansa kanske inte riktigt så mycke som jag egentligen hade velat men men det är ju bara mitt eget fel jag gick tillbaka lite i gamla spår vågade inte riktigt bjuda upp själv. Jag jobbar på detta det ska bli bättre. Idag har vi äntligen haft kalas för små trollen det blev grillad korv o glass ute i trädgården det är ju så underbart väder idag. Men nu känner jag att jag ska nog bara gå o göra lite kvällsmat till barnen o sedan försöka sjunka ner i soffan o slöa en sväng sen får det bli tidigt i säng det är ju tyvärr slut på helgen.

onsdag, april 21, 2010

Funderar!

Undra om det finns nära o kära runt omkring mig o min man som vet mer än vad jag o min man vet? T.ex Vad eller vem som gör vad och inte. Tydligen vet de mer om vad jag gör och inte gör och vad min man gör och inte gör här i vårat hem och i våran familj än vi själva. Blir faktiskt ledsen o besviken på såna människor . Ja jag vet att man inte ska bry sig om vad andra säger men när de nära tror att den ena eller andra inte gör än det ena eller andra då blir man bara så trött. Nu var jag nog lite bluddrig men det var bara skönt att få skriva av sig!

tisdag, april 20, 2010

Trött!

Började morgonen med att faktiskt få äta frukost hemma, små trollen skulle va hos tandläkaren kl. 8.10. Så det var det ju ingen idè att skicka dom till dagis för en timma så hela familjen åt frukost ihop mitt i veckan. Det är väldigt ovanligt på det här stället det brukar bli endast på helgerna. Det var avsatt en hel timma till små trollen men de var så duktiga så vi var ute därifrån efter 20 minuter. Så jag var på jobbet redan 8.48. Slutade kl. 15.00 gick bort till dagis o hämtade trollen sen bar det av hem o ut i tvättstugan för att hänga tvätt o sätta igång en maskin till sen var det bara att in o byta om o iväg med små trollen till svärmor o svärfar medans jag o mannen skulle på utvecklings samtal med stor tjejerna. sedan bar det iväg till affären behövde kaffe för det var helt slut här hemma. Medans mannen lagade mat plockade jag ur diskmaskinen o i igen. Sen var jag även tvungen att lägga in en klädbeställning på Lingon och blåbär. Efter det var det dax att äta sen skulle små trollen i säng. Efter en stunds läxläsning med en av stro tjejerna o en kopp kaffe var det dax för lillkillen i säng även stor tjejerna kröp ner i sina o nu sitter jag här o känner att nu har luften gått ur mig totalt. Intensiv dag idag o blir en lika dan i morron då är det mannens tur att åka till tandläkaren o jag till optiker så det blir väl inte så mycke gjort här hemm ai morron heller men men det gör inget............Ska jag sova el titta på desperate housewifes? Det är frågan?

måndag, april 19, 2010

Snäll?

Är jag snäll eller är jag snäll? Näe det är jag ju inte enbart jag tycker ju det är så himla kul också faktiskt nu undrar ni vad jag menar jo det var så att en kompis kom till mig på jobbet o undrade om jag kunde tänka mig att va i hennes butik en stund för hon skulle till läkaren. Självklart svarade jag ja även att jag har tusen saker att göra men det som inte blir gjort idag kan jag göra i morron. Ska åka med lillkillen o spela fotboll efter at jag har varit här i butiken. Ibland får jag frågan hur orkar du? Ni är ju aldrig hemma är det inte innebandy så är det fotboll. Men jag anser att vi gör ju det här för barnen mannen tränar både stor tjejerna o lillkillen i innebandy men hade han inte gjort det har jag fått höra så skulle ni ju hinna att umgås med folk o greja i ert hem o trädgård men tänker jag då vi gör ju det här för våra barn jag har inte skaffat dom för att inte engagera mig i dem. Att vi inte hinner umgås med folk på veckorna är ju inte underligt när man sluat jobbet så är det middag o träningar eller läxläsning det är klart jag gör det här för mina barn. Vi umgås ju iallafall med våra barn en del de bara skickar iväg dem påträningar o åker där ifrån men vi visar ju att vi är intresserade av vad de gör eller? Gör vi inte det?

lördag, april 17, 2010

Dålig bloggare!

Skriver ju inte här så ofta för tiden räcker inte till sen är jag ju ingen höjdare på det här att skriva. Har ju inte så intressanta saker att skriva om jag är ju bara en mamma i mina bästa år heter det va? Har ju faktiskt varit iväg i Huskvarna parken 2 gånger nu för att bugga och ja vad ska man säga om det jo första gången så spelade jag ju väldigt mycke panelhöna. Andra gången var ju förra Lördagen när Casanovas/Nova var där o spelade nonstop hela kvällen det var mycke roligare för då var jag INTE panelhöna jag hade uppmanat mig själv att jag KAN,SKA,VÅGAR dansa jag kan bugga jag vet men jag har väldigt svårt med det här med SJÄLVFÖRTROENDE det är mycke lättare att tänka att alla andra är så duktiga och jag så dålig. VARFÖR ska jag ha så j-a svårt med det här? Det är nått jag måste jobba med mycke man får berömma sig själv ska försöka göra detta minst en gång om dagen jag återkommer o berättar hur det går!

lördag, april 10, 2010

Tvättdag!

Måste verkligen ägna dagen åt tvätten det behövs både tvättas och vika ren tvätt och kanske t.om strykas lite och stoppa in allt i gaderoberna o lådorna tur jag har stor tjejerna till hjälp. sen måste jag ju kolla upp vad jag tänker ha på mig i kväll. Det är ju alltid en knölig fråga! Ska försöka få ihop stuttsmattan också det har varit lite efterfrågan på att den ska komma upp. Får se om storkillen kan hjälpa mig.

fredag, april 09, 2010

Trevlig kväll!

Har haft en trevlig kvälls fika med familjen i det högsta huset i Redriver det blev ju ingen påskafton för oss så vi tog en fika ikväll i stället det var jättetrevligt det blir tyvärr alldeles för sällan är väl dax att försöka tänka på refrängen ska ju upp tidigt o skicka iväg mannen o lillkillen på innebandycup i morron!

Äntligen Fredag!

Åh va skönt med fredag igen säger jag som bara jobbat 2 dar på fjorton dar men det är ju för jag gillar ju att va här hemma! I morron ska jag ut och svänga mina lurviga igen!

onsdag, april 07, 2010

Vab!

Fick ju va hemma igår för att ena trollungen hade feber på natten men under dagen i går hade hon ingen men vi stannade hemma i dag också så att hon varit feber fri ett dygn åtminstone. De fick va hemma på sin födelsedag men jag tror de tyckte att det va mysigt att gå här hemma för de stora har ju påsklov så de är hemma också. C o N va å fikade hos oss i går på förmiddan för hon vabbade också med N han hade ögon infektion men jag är inte rädd för det jag tror inte att det smittar riktigt så som de säger mina har aldrig haft det samtidigt eller ens efter varandra o som sagt jag har ju ett antal som skulle kunna få det. Igår kväll var farfar o farmor o mormor här o grattade trollungarna eftersom vi fick ställa in kalaset i söndags. Så de fick lite paket iallafall. Fodrade regnställ ( önskade av mamma) Jeansleggings, Kittymunkjackor,kitty tröjor med halvlånga leggings till. Hår band. o pengar egentligen inga roliga saker att få i present när man fyller år men mina barn älskar att få kläder det gör inte dom nått att det inte är en massa leksaker. T.om jag fick en födelsedags peng.

tisdag, april 06, 2010

Grattis!


I dag fyller mina trollungar 4!

måndag, april 05, 2010

Peppar peppar ta i trä.................

Nu har det gått 60 timmar sedan den ena trollungen kräktes. Ingen annan är drabbad gu va skönt! Igår kväll hade det ju gått ca 42 timmar å jag va så sugen på att bugga så jag följde med L o P o C till huskvarna parken där spelade Wahlströms o Shake är ju inte så van vid det här med att bjuda upp jag måste nog jobba med det här jag hade roligt o jag dansade men det är skit svårt att säga ska vi dansa. Det är väl nått med det där som de kallar självförtroende.

lördag, april 03, 2010

Fan,Jävlar och fan igen!

Ursäkta mitt ovårdade språk men jag blir så deppig varför ska detta drabba oss varenda stor helg? I julas och nu när det är påsk? Nu försvann mammas påskluch i morron och kvällen med vännerna i morron och små trollens kalas på söndag självklart har ett av mina småtroll drabbats av denna jävla magsjuka som har gått på dagis senast i onsdax fick de skicka hem ett av barnen från dagis och jag har hållit tummarna för att vi ska slippa denna omgång men nej då sån jävla tur hade vi minsann inte. Skit!

fredag, april 02, 2010

Trevlig Långfredag!

Här bara är vi o bara är vi har haft grillpremiär idag åh va mätt man blev så nu slöar vi bara o myser!

Långfredag!

Undra om den verkligen är lång jag kanske får dubbelt så mycke gjort! Näe det ska inte göras så mycke idag ska bara ta en dans med min vän sugaren sen ska jag umgås med min familj o förbereda lite mat tills imorron när vi äntligen ska hinna umgås med våra älskade vänner. Det är inte ofta det hinns med de har barn som ska iväg på saker vi har barn som ska iväg på saker så i morron ska vi verkligen njuta o bara sitta å prata å ha det bra.