torsdag, maj 20, 2010

TACK!

TACK! För de fina kommentarerna med andra ord är jag sådan som jag vill va det känns underbart. TACK igen!

onsdag, maj 19, 2010

Rik i hjärtat!

Man har vänner o bekanta ganska så många men så har man ju de där riktigt riktigt älskade vännerna som man har närmast hjärtat och när man är så här gammal så tror man ( iallafall jag) kanske inte att man kan få nån mer sån riktigt riktigt älskad vän som jag förstår och som förstår mig som passar ihop med mig så där riktigt riktigt bra men det är faktiskt så att jag har hittat en sån riktigt riktigt älskade vän Tack älskade C för att jag har fått lära känna dej du har fått en stor plats i mitt hjärta!

söndag, maj 16, 2010

Lite funderingar!

Jag försöker va den jag är vem jag än träffar o vem jag än pratar med man har ju en egen uppfattning om hur man tycker att man vill va och uppträda det skulle va lite kul att få veta hur andra uppfattar hur jag är och vem. Bara en kul grej å se om andra uppfattar mig på det sätt som jag vill va. Kommentera gärna hur ni tycker och upplever att jag är som person.

lördag, maj 08, 2010

Tråkigt väder!

Det är det idag men för oss känns det ganska skönt ändå igår kväll började vi helgen med att titta på Elias med små trollen o de åt lite popcorn o hade fredax mys. Senare när de hade krypit ner i sina sängar så var det dax för Avatar o popcorn mys med alla de stora vi var faktiskt hemma allihop i går kväll även L o M. Vi hade jättemysigt hela kvällen. Idag har vi inga aktiviteter inplanerade så vi går bara här hemma hela familjen o små plockar lite här o där, tvättar o viker lite tvätt. Gu va skönt när vi är hemma allihop o ingen ska iväg nånstans vi bara umgås o myser hela familjen det är så gott. Har precis börjat med maten idag blir det hemma gjord pizza och inga måsten alls. Ha en trevlig helg för det ska jag ha. Kramiz allihop där ute

onsdag, maj 05, 2010

Passar på!

Det gäller att passa på när man ändå går hemma med sjuka barn då hoppas jag varje gång jag vabbar att nu ska jag nog få tomt i tvättstugan. Undra om jag ska klara det denna gången kan hända faktiskt idag är bara ena lilltrollet hemma med feber o hosta det andra lilla trollet har piggnat till så hon hade sååååå tråkigt hemma med oss igår ingen som ville leka o gå ut fick hon göra själv å det var tråkigt så nu hoppade hon ur sängen i morse o var överlycklig för att hon skulle få gå till dagis. Lill trollet som är hemma bara ligger i soffan o tittar på tv o sover om vart annat. Så jag ska gå å ta hand om tvätten.

måndag, maj 03, 2010

Så här blev det!

Ja duå blev det ju så att jag fick stanna hemma o vabba idag har haft 3 st i dubbelsängen jämnte mig som har hostat o snörvlat hela natten inte nog med det så har det inte behövts något täcke för alla tre har feber så de allstrar en himla massa värme. Så sovit har det inte blivit så mycke av men men sova kan jag göra när jag blir gammal. De tre stora har UFA-dag idag o i morron så de skulle ju varit hemma ändå så egentligen skulle jag kanske kunnat gå o jobbat men jag känner att man kan ju inte lasta de två stora tjejerna med för mycke som t.ex sjuka små systrar. Jag får väl göra det bästa av att jag är hemma idag får kanske tom i tvättstugan för en gång skull vem vet? Vill gratulera L och P till den nyfödda lilla dottern. GRATTIS! Näe nu var kaffet urdruckit så nu kanske jag skulle ta å gå en sväng ut i tvättstugan å slänga in en omgång tvätt behöver ju mata mina djur också o kolla om Irenè har lagt nått mer ägg vi fick årets första igår o det är jättekul när hon väl kommer igång o värper.

söndag, maj 02, 2010

Blir det eller blir det inte? Det är frågan?

Och vad är då frågan? Jo kommer jag att vabba i morron eller inte? Båda trollungarna hostar som bare den så vi får väl se hur natten blir. I går var jag o några av mina jobbarkompisar hos en annan av våra jobbarkompisar på 30-års fest det var jätte trevligt men om än något kallt vi var ute i partytält o jag kan berätta att +4 grader inte är så varmt men kul hade vi. Tack T för festen. I dag har min älskade underbare A och hennes barn varit hemma hos oss det är helt enkelt helt underbart när de kommer så att jag får rå om dom lite. Så dagen har varit jättebra för solen har ju lyst hela dagen också. Känner att jag nog är lite danssugen redan faktiskt men jag ska inte dansa än på ett tag så jag får väl ta o dansa med lillkillen en sväng!

lördag, maj 01, 2010

en vecka!

Oj va fort veckorna går hinner inte med nått känns det som men vad spelar det för roll det jag inte gör idag kan jag göra imorron. Ikväll har vi varit hos M o F och firat valborg fast i år gjorde vi ingenting vi har bara varit o suttit o pratat hela kvällen. Gu va gott det va längesedan vi hade tid att umgås med dom antingen har vi haft sjuka barn eller så har det varit innebandy både hos oss o dom men i kväll fick vi äntligen ihop det hela. Näe egentligen skull ejag väl inte sitta här heller jag borde gå till sängs med tanke på att syster yster dyker upp kl.7.00 o ska lämna av Camaro här. Vi ska va hundvakt imorron jag ska se om jag tål honom eller inte jag vet ju att jag inte tål deras store Triton men det kan ju va bra o ta reda på om jag kanske kan tåla den lille han har ju inget under hår vi får väl se imorron. Kramiz o go natt