tisdag, november 30, 2010

Elaka människor!

Tänk att man aldrig slutar att bli förvånad över hur elaka en del människor kan va mot andra människor. Har svårt att förstå hur man kan uttala en massa elakheter om människor man inte känner.Tycker att man ska lära känna människorna innan man uttalar en massa elaka saker om nån annan. Speciellt om man är vuxna människor!

tisdag, november 23, 2010

Natt gäst!

Eller natt gäst o natt gäst är han väl inte heller men han har ju faktiskt bytt adress. Store sonen sover på vår soffa inatt han var lite rädd att han inte ska komma ut hemma i Ljunga när det snöar o stormar så här. De har visst ännu mer snö där än här hos oss o skulle även vi bli insnöade så har han ju iallafall gångavstånd till jobbet det är mysigt när han kommer hem så jag får rå om honom lite han är ju min lille bebis än det kommer han nog alltid va.

Kalla mig gärna knäpp!

Stormen viner utanför fönstret ljusen är tända det knastrar så gott i vedspisen o kakelugnen. Lite varm glögg o krypa upp med små trollen i soffan det är mys på högsta nivå!

måndag, november 22, 2010

Viner runt knuten!

Skit nu försvann hela inlägget o det som tog sån tid att skriva när nu inte händerna är villiga att göra det jag vill.

Ingen kul dag!

Sitter här o försöker skriva med ett antal fingrar o händer som inte riktigt vill fungera har ju exem sen jag var liten. Sitter o tittar på snön som faller o hoppas att det ska bli kallt också, nu finns det de som tycker att jag är lite knäpp som vill ha kallt jag gillar kallt eller soligt o varmt el rättare sagt mitt exem gör just nu när det inte kan bestämma sig om det ska va kallt eller blött o fuktigt så är mina händer alldeles röda o svullna o värker det verkar som om det blir värre med åren mina fingrar ser ut som prinskorvar o går inte att böja på. Känns inte speciellt kul kan ju inte göra nått. Har t.om skit svårt att skriva här.

lördag, november 20, 2010

Paus mitt i städningen!

Som sagt jag älskar musik o sång, jag skulle vilja tillägna min älskade man några textrader som jag tycker stämmer bra: Har svårt att förstå att du föll för någon som jag o jag tackar min lyckliga stjärna för det varje dag. Det måste va ödet som ville mig väl när vi sågs. Ibland kan dess vägar vara svåra att nånsin förstå. Å jag njuter av varjesekund. Du är det finaste jag vet o det är ingen hemlighet. JAG ÄLSKAR DEJ!

Härlig Fredag o kul Lördags städning!

Hade en helt fantastisk Fredagskväll var ju med världens bästa Anna på Ladies Night o tittade på den underbare Brolle vilken man!! ( hoppas inte min man läser detta) HI HI HI! Ja vi var iofs 9st till som var där i vårat gäng men men jag kan säga som så att vi var ju inte ensamma det var väl ca 4000 tjejer till som var där o vrålade o trånade. Idag så är det den bästa o roligaste städningen på hela året som gäller Advents städningen ja nu tycker nog en del att jag är lite knäppen men det tar jag jag säger som Måns Möller gjorde igår JAG ÄR SOM JAG ÄR! Tog mig just lite kaffe o satte mig här o pausade lite men nu är det städning igen som gäller jag är iofs en helg före som jag brukar göra denna städning men det är ju så att jag behöver va lite före i tiden eftersom det försvinner en vecka för mig när jag o Anna åker till Tenneriffa. Vi åker den 11/12 o kommer hem natten mellan 19:de o 20:de december åhhh va skönt det ska bli så då måste jag ju ligga lite före i tids schemat o planeringen.

söndag, november 07, 2010

Inte som planerat.................

Som sagt var skulle jag ju skjutsa ut ena stor tjejen o lillkillen till buggen sen skulle jag till G:A kyrka o sjunga på minnesgudtjänsten o den andra stor tjejen följde med mig på gudtjänsten eftersom hon ska konfirmera sig nästa år. För mig är ju oktober/november 2 jobbiga månader för det har hänt så mycke de månaderna i mitt liv o att sjunga på en minnesgudtjänst just vid den här högtiden var mycke jobbigare än jag trott så det blev ingen bugg för mig jag åkte hem istället o satte mig i soffan o bara mös o tänkte än en gång lite extra på mina älskade änglar. Hela kyrkogården var så fin. Mina 2 änglars gravar var så fint smyckade. SAKNADEN ÄR SÅ STOR.

Sista dagen denna helg!

Så va det då redan söndag o vad har jag hunnit med här hemma? INGET men men det är det ingen som tar ifrån mig iofs så städade mina duktiga stor tjejer av en hel del i fredags kväll de dammsög o grejade lite så det ser nog inte så farligt ut egentligen men det som är det värsta är väll det där berget som har blivit så högt ute i tvättstugan o inte nog med det gissa vem som fick hem tjejernas matchkläder som ska tvättas jo självklart jag:
en men vad gör man jo tvättar o ser glad ut. Idag så är det ju den underbara buggdagen pluss att jag ska sjunga i Gustav Adolfs kyrka ikväll också. Så den här dan går den också.

lördag, november 06, 2010

Trött? nä inte jag inte!

Dagen idag har vi tillbringat i sporthallen stortjejerna hade SM idag o det var deras lag o P97 som var värdlag så då blir det ju så att vi som mammor o pappor får stå i kiosk o sitta i sekriteriat. Det gick tyvärr inte så bra för våra tjejer o inte för pojkarna heller men jag tror de haft roligt iallafall. Min lillasyster va så gullig att små trollen fick va en stund hos hennes tjejer o leka. Sen kom de till sista matchen o då hoppade min ena älskade systerdotter upp i mitt knä o gav mig en kram o viskade får jag sova hos dej o P inatt o det är klart hon fick så vi har en prinsessa som nattgäst inatt. Vi har även vårat ludna fyrbenta barnbarn som nattgäst o han o jag har varit på en kvällspromenad det var allt lite kyligt nu ska mannen o jag köra i säng de 2 som sitter kvar nere i soffan o sen ska vi slänga oss i soffan o titta på film! Idag är även en dag som jag tänker extra på mina nära o kära o älskade vänner som inte längre finns med mig här på jorden men som jag vet alltid finns i mitt hjärta o här nånstans runt om mig! Älskar er alla o saknar er så mitt hjärta gråter efter er o skulle vilja ha er här!