torsdag, december 30, 2010

Snart nytt år!

Vill börja med att gratulera min underbare svärfar på födelsedagen GRATTIS! Ja då är det bara en dag till nyårsafton o den innebär umgäge med underbara vänner o tre rätters middag. Det är jag som står för matlagningen hoppas de blir nöjda. Det nya året hoppas jag ska innebära en hel del av mina önskningar men de håller jag för mig själv än så länge. Jag önskar mina nära o kära ett underbart år med att allas önskningar slår in!

söndag, december 26, 2010

Ups vart tog tiden vägen!

Ja det kan man verkligen undra sdan jag sist skrev här har det hänt en hel del jag har varit en vecka på Tenneriffa hunnit jobba en vecka gjort allt iordning inför jul o Julafton har passerat o det är redan annandag jul det gick fort. Jag hade en helt underbar vecka på Tenneriffa Tack för helt underbart sällskap Thomas, Hanne O självklart min älskade underbara ANNA. Självklart tackar jag även min underbara familj för att ni gjorde det hela möjligt att jag fick åka iväg. Vi har solat o badat o ätit gott jag hann även med att läsa hela 9 st böcker så jag har verkligen slöat o slappat o haft det helt underbart. Borta bra men hemma bäst heter det o det är faktiskt så nu har vi firat en lugn o helt underbar jul också så idag är det bara den traditionella lutfisken hos mor o far kvar sen blir det 4 dar med jobb för mig medans min underbara familj får vara hemma o ha det skönt med julledighet. Jag får kanske sätta in lite kort från min resa men först måste mannen lägga in dom på datorn för det vet ni ju att jag inte är så haj på men men det kommer! Ha en riktigt GOD FORTSÄTTNING på JULEN!

fredag, december 10, 2010

Kanske dax att krypa till sängs?

Ja det kan det kanske va men just nu känner jag mig inte det minsta trött även att klockan ringer 5.00 väntar på att mannen ska åka till Habo o hämta ena stor tjejen som har varit med dam U-laget i Öxabäck o spelat match min stora tjej gjorde Fagerhults första mål är så stolt även att de förlorade matchen men det är alltid kul när det går bra för barnen speciellt när de är utlånade till de äldre lagen. Min ena stor tjej som är den som visar mest tonårsfasoner är också den som inte tyckte så mycke om helt plötsligt att mamma ska åka bort det är lite komiskt det går inte en dag utan att vi är ihop oss om nått hon har inte alltid den bästa attityden men det är iallafall hon som är mest mammig när det gäller konstigt va? Tror att det som inte ligger i resväskan nu är nog heller inget jag kommer sakna så värst mycke. Lillkillen har varit på lucia med sin klass de är ju de äldsta på sin skola så då faller det på den klassen att hålla i luciatåget de är såååå fina. Har lejt en filmare som ska filma dom på måndag när de är på jobbet o lussar eftersom jag inte har möjlighet att se honom då. Näe det är kanske dax att försöka att krypa ner i sängen jag kan ju kanske läsa lite iallafall.

Skönt med vabb? Nej inte alltid!

Vabbar ju idag också med ena lill trollet ibland kan man ju känna att åh barnen blir sjuka i precis rätt läge t.ex lagom till jul när det finns så mycke man vill göra. Ja det hade varit skönt om det hade varit i vanliga fall kanske. Men just igår o idag hade det nog varit VÄLDIGT bra för mig å va på jobbet så hade jag inte haft resväskan framför näsan då hade det ju bara varit å slänga ner grejerna o åka! Ja ja jag vet att jag tjatar om min resa men det är valfritt o läsa jag bara måsteha nånstans o ventilera så då blir det här det är nog inte sista gången i dag el i kväll el inatt jag åker ju inte härifrån förrens kl. 6.30 i morron bitti så jag hinner nog med att tjata lite till om det här! ;-)

torsdag, december 09, 2010

Tusen tankar!

Skulle egentligen behöva sova men känner mig inte det minsta trött har hela huvet fullt med tankar o planering fortfarande. Ska bli riktigt skönt när det är lördag o klockan hunnit bli ca 7.40 för då har jag kommit iväg o då finns det inte mycke mer att göra det som inte är planerat kan jag inte göra nått åt eller det som inte är packat det är inte packat det får jag klara mig utan med andra ord o det gör jag säkert. Konstigt det är bara jag här hemma som oroar mig stor töserna säger åt mig att mamma nu får du väl ge dej det kommer bli så bra o ja det vet jag också att det kommer gå så bra när jag väl har åkt det är bara jag som är lite knasig! Det här blir så bra så! Kramiz alla där ute!

Funderingar o nedräkning!

Jaha hur va det nu med flytande vätskor? Parfymen får man ha med sig den? El plockar de ur den? Har hunnit packa o packa ur resväskan 3 gånger redan nu är jag å g att packa den en 4:e gång jag får ju inte plats med allt jag vill ha med hur gör jag då? Nessesären måste jag ju ha trosor o bh mina salvor till exemet o ups jag hade ju en flaska med linsvätska också får jag ta med den? Usch vilka icke världsliga problem jag har men jag har ju inte varit utomlands nån gång.. jo förresten jag fixade ju en London resa till mannen när han fyllde 40 men det var ju bara ett par dar så det var inte så svårt o de hade ju samma väder som här då så det var inte så svårt. Men men det var som mannen sa det finns väl kläder där också. Ja det gör det ju iofs men då ska man ha med sig allt hem också o resväskan blir ju inte större på hemvägen. Ja ja jag har lite att fundera på............................

tisdag, december 07, 2010

Färdig tvättat?

Ja har jag nu tvättat allt jag ska ha med mig? tror det men är inte riktigt säker har börjat lägga kläderna jag ska ha med mig på hög så att det bara ska va att stoppa i resväskan. Det börjar ju närma sig avresa på lördag kl.7.35 går bussen till oslo från Jkpg så jag vill gärna va så gott som färdig packad på torsdag iallafall ganska mycke å tänka på faktiskt en himla massa som rör sig i huvet men det ska bli sååååååå skönt att få bara va o tänka på mig själv ett tag. Fårman känna så?

torsdag, december 02, 2010

Funderar??????????????????

Funderar o funderar o planerar o planerar ja det är vad jag gör idag o skjutsat store sonen hit o dit eftersom han var tvungen att lämna in sin bil så han kan få en fungerande fläkt i den det är inte så lätt att åka omkring i minus grader utan fläkt i bilen.Ska snart hämta hem små trollen. Laga lite mat måste man ju också göra. Mannen behöver nog sova lite längre idag än vad han brukar han var ju uppe över ett dygn igår eftersom han var i Skövde o hämtade en snöslunga! Så nu får det komma mer snö om det vill nu är vi utrustade.

onsdag, december 01, 2010

Resfeber?????????????

Funderar på om jag har resfeber igår o idag på eftermiddagen så fick jag ont i mage o mår lite illa kan det va lite resfeber kanske? Jag har börjat skriva ner alla aktiviteter under den vecka jag är borta jag har ju verkligen fått till den vecka med minst aktiviteter NOT. Det är ju en hel del lucia firande den veckan har ju 4 bar som är med i olika luciatåg så det är lite att planera faktiskt o i vanliga fall är det ju jag som har full koll så jag måste nog faktiskt hjälpa mannen lite med planerandet.

Det är kallt o det knarrar under skorna!

Det är kallt idag är så glad att jag har mina kakelugnar o vedspis så vi har det varmt o skönt inne. Har precis läst Linda o Lars bloggar o gråter för deras skull mitt hjärta blöder för dom de är i mina tankar hela tiden. Men mitt i all bedrövelse finns det sånt att va glad för också t.ex för min vän o min kusins skull LYCKA TILL älskar er. sen håller jag även tummarna för att det som vi vill ska hända idag kommer ske o att allt går våran väg idag hoppas mannen hör av sig sedan o säger hur det har gått.