fredag, februari 25, 2011

Tiden går o går...............

Jag har ju inte skrivit på nästan hela månaden men det är väl som så det är. Så jag gör när jag inte riktigt är på humör jag gömmer mig gärna o om nån frågar så är allt sååååå bra så bra. Är ju inte riktigt den där personen som pratar om när jag inte riktigt är mig själv o ja jag vet att det finns personer som nu läser detta o jag vet att ni finns om jag vill prata men ni känner ju då även mig o jag är inte riktigt sån jag vill gärna stänga in mig o håller mig på min kant när jag är down men nu är det på g i rätt riktning sakta men säkert kommer jag uppåt. Jag låter mig faktiskt få va låg ibland det måste man det är nått jag faktiskt har lärt mig under åren JAG är låg ibland o JAG får va det. Ibland kan man ju faktiskt inte riktigt sätta ord på vad som inte är riktigt bra heller o då kan det ju faktiskt va bra å inte säga nått.

fredag, februari 11, 2011

Snöstorm!

Ja det är det idag det viner o snöar o blåser o låter så det är inget gå ut väder precis. Lillkillens klass ska ha disco ikväll undrar just hur många som verkligen kommer o vågar si ut ikväll. Ska snart klä på det lilla trollet som jag har varit hemma med sen i onsdax hon har börjat gå på sitt ben nu säger att hon inte har ont längre o det är skönt. Vi sk ge oss iväg o hämta hem det andra lilltrollet. Lilltrollet här hemma saknar sin syster men det är väl så att de hinner inte innanför dörren så är de väl i luven på barandra. Mannen gick upp tidigt idag o är hos svärfar o försöker laga bak dörren på våran wwbuss den håller tydligen på att trilla dän det ena gånggärnet har rostat sönder o det är inget roligt såna kostnader är inget kul. Skulle egentligen verkligen behöva en ny buss men det kostar ju en hel del.

onsdag, februari 09, 2011

Oj då!

Hade faktiskt tänkt att va på jobbet idag men det blev inte så har ju varit hemma i två dar med ena lill trollet så nu har hon piggnat till men i natt så vakna nästa lill troll o gnydde hon brukar alltid kliva ur sängen själv o gå på toa sen kryper hon upp i pappas säng o fortsätter att sova men nu kom hon aldrig utan fortsatte bara gny så jag for in o kolla vad det var frågan om jo då sitter hon i sängen o kan inte räta på sitt ena ben o inte gå på det heller får bära henne på toa o sen ner i pappas säng så nu sitter vi o väntar på att vc ska ringa för hon har en jätte röd fläck på sidan av knät o skriker så fort vi försöker räta på benet kan inte stödja på det alls för då skriker hon vet inte riktigt vad hon gjort men hon halkade i badkaret igår men det mest konstiga är att hon gick i går kväll på benet så jag vet inte om det möjligtvis stelnade till när hon hade o luggit o sovit ett par timmar så vi får väl se vad de säger på vc när de ringer.

tisdag, februari 08, 2011

Själv göra själv ha!

Varför plågar jag mig så här idag är ingen bra dag yr i huvet, ont imagen, tryck över öronen o darrig i hela kroppen känns som om jag skulle kunna trilla ihop när som helst har t.om varit på väg å svimma idag detta har aldrig hänt förrut när jag har gått upp på helfart. Snälla läs inte mer idag skriver jag bara för mig själv jag vet att det är en riktig klago sång idag. Jag vill ju bara gå ner o ha normal vikt. Jag vet att det finns dom som har det mycke värre med en massa sjukdommar o saker men det är ju det jag också vill undvika att få en massa följdsjukdommar för att jag är överviktig Förlåt men ibland får jag också tycka synd om mig självo beklaga mig det gör även andra ibland!

Ännu en ny dag!

Men med väldigt ruskväder men det är väl sånt som vädret ska va just nu lite fram o tillbaka lilltrollet är feberfri idag så i morron blir det dagis o jobb ska faktiskt bli väldigt skönt för då slippar man ha kylskåp o skafferi så när i åtminstone 8 timmar men det här går bra det är bara att intala sig det ska se om jag kan få till en promenad i kväll när mannen o de stora kommer hem från innebandy o även passa på att gå förbi Salong 195 o lägga mig i solariet mina händer behöver det verkigen nu när vädret är sånt där fram o tillbaka väder!

måndag, februari 07, 2011

En dag till ända!

Ja det är det o Herr Karaktär har varit med mig idag o eftersom han har varit här har även fröken självförtroende visat sig en liten stund iallafall första dagen på helfart har gått bra med andra ord! Har precis varit inne hos små trollen o släkt lampan o blev väldigt full i skratt har ju ett litet troll som ska bli innebandy proffs säger hon o ett som ska bli prinsessa o mitt lilla troll som ska bli innebandy proffs hon har t.om en ny sängkamrat kan ni gissa vad? Jo självklart ligger både innebandyklubban o bollen jämnte henne i sängen ja dessa barn va goa de är!

VAB

Blev det idag känns ju så där jag har ju varit hemma en vecka med mig själv så det hade varit skönt att få komma igång idag men Tuva har feber o snorar o hostar så det var bara till att stanna hemma Lina är också hemma har så ont i magen sa hon vi får väl se vad som händer. Jag hade ju tänkt ta tag i min reducering ordentligt nu har ju kallat hem herr karaktär från solsemester o sagt åt honom på skarpen att nu stannar han vid min sida så att jag har nått mitt mål den 8/4 jag får väl binda fast honom vid min sida annars om han har svårt för att stanna. Har ju några kilo kvar så nu blir det åka av.

söndag, februari 06, 2011

oj oj jo oj va helgerna går fort.................

Varför hinner man inte med allt man skulle vilja på helgerna förpå veckorna finns ju verkligen ingen tid. Jo jag skulle vilja att helgerna var lite längre så man hann att träffa alla människor som jag skulle vilja ha tid att umgås med. Igår var det ju innebandy nästan hela dagen men vi hann med att va hos mamma o pappa en stund på kvällen känner att det är alldeles för sällan får så dåligt samvete när jag inte hinner med att bara få va o umgås med nära o kära. Idag har vi hunnit med att va i kyrkan lillkillen har sjungit där o nu är det dax för maten sen är det bara att lasta in alla som ska med till buggen i eftermiddag o så har hela kvällen gått. Mannen sover en stund nu för han ska ju iväg till jobbet ikväll å när jag är iväg på buggen så blir det ju ingen vill så då får han passa på en stund nu. Jag älskar att bugga men det känns lite så där att det är söndagskvällen då vill jag egentligen bara va o göra iordning allt innför nästa vecka men det är ju bara att göra det tidigare under dagen för min bugg ger jag INTE upp det vill till nått väldigt för att jag ska ge upp den.

lördag, februari 05, 2011

Jaha Lördag då!

Och vad kommer hända då? ja vi började ju med mysfrukost o att lyssna på ring så spelar vi . om en liten stund ska jag fortsätta plocka i köket lite för jag ska lyssna på melodikrysset ops känns som om jag håller på å bli äldre eller? Sen bär det av på innebandy inte vad jag hade tänkt idag men upptäckte att jag står i kiosken ja ja det blir bra. Städningen är det ju ingen som tar ifrån mig så den finns kvar när jag kommer hem. Men iofs städa kan man göra vilken dag som helst! Så vi får väl se vad vi hittar på i eftermidda efter innebandyn men ikväll blir det säkert mys i soffan o kolla in melodifestivalen. Fast egentligen var jag nog lite sugen på Tidaholms parken där spelar Playtones ikväll ja ja men vad är väl en bal på slottet?

fredag, februari 04, 2011

Sovit gott!

Har faktiskt fått sova nästan hela natten utan att vakna, vaknade bara en gång av att det värkte i nacken o armarna hade domnat. Så det går åt rätt håll har varit ute med mitt fyrbenta barnbarn en sväng nu på morronen o det är ju väldigt halt ute så man får ju passa sig var man sätter fötterna o inte nog med det så har det ju snöat i natt så man ser ju inte riktigt var det är halt så det är lite vansligt med promenader har en bekant som halkade i Lördax på en liten isfläck han ligger på Kss o har fyra brott på sitt smalben så det kan gå riktigt illa med bara en liten isfläck. Inget kul alls. Ska köra mitt fyrbenta barnbarn til sin matte idag o det är ju så där känner inte alls för att ge mig ut i halkan men men vad gör man inte.

torsdag, februari 03, 2011

Trevligt besök!

Har jag haft ikväll mysiga Mikaela har varit o hälsat på hos mig ikväll medans Jim var o fixade med bilen hon är så mysig. Har även varit i Mullsjö o hämtat lite kläder till små trollen som jag fick av en gammal bekant som jag träffade på FB igen efter en massa år kläder är alltid jätte tacksamt att få. Var även o kollade på en utförsäljning som min gamla teamledare på Lingon o blåbär hade ihop med en massa andra tjejer som sålde kläder från andra home företag. Hittade en underbr liten klänning o en söt body till det nya lilla tillskottet i släkten min lilla lilla syster Hanna fick ju en till liten underbar prinsessa i Söndags lilla Lii. Hon är så söt o det var så mysigt att få snusa lite baby igen.

onsdag, februari 02, 2011

Inte som man tänkt!

Hade ju tänkt att denna vecka skulle bli som alla andra veckor jobb, läxläsning, möten o innebandyträning men jag har inte jobbat än denna veckan har sån konstig värk i nacken oner i axlarna som fortsätter ut i armarna o ner i fingrarna plus att armar o fingrar domnar eller sover känns det som vaknar på nätterna med en himla värk men men det går väl över ska inte klaga det finns ju de som har det värre. Har konstaterat åh vad skönt det är att inte ha hund på hel tid räcker minsann att ha det fyrbenta barnbarnet ibland just det där att man måste ut på morronen det första man gör o det sista man gör innan man kan få krypa ner i sängen men det är ju himla bra också eftersom motion behövs ju alltid. Mannen o jag har tittat på film i kväll vi tittade på I rymden finns inga känslor den var faktiskt bra man känner igen många av sakerna speciellt om man har personer i sin närhet som faktiskt har Aspbergers det var tänk värd den skulle en del personer se som inte har förståelse för personer med Aspbergers.

Utmaningen!

Har fått en utmaning av Mamma Malin att svara på dessa frågor!


<3 HUR LÄNGE HAR DU BLOGGAT?
Här har jag bloggat sen Februari förra året innan det hade jag en blogg på zoomin.se

<3 HUR MÅNGA BLOGGAR ÅTERVÄNDER DU TILL REGELBUNDET?
Jag har 10 st som jag läser regelbundet.

<3 AV DE BLOGGAR DU LÄSER, HUR MÅNGA ÄR DAGBOKSBLOGGAR OCH HUR MÅNGA
ÄR ÄMNESBLOGGAR?
De är nog dagboksbloggar allihop faktiskt.

<3 TYCKER FOLK SOM KÄNNER DEJ ATT DU ÄR DEJ SJÄLV I DIN BLOGG?
Ja det tror jag nog faktiskt tror inte det är så många som läser min blogg av de jag känner
inte så många som vet att jag bloggar.

<3 HAR DU HITTAT EN GRÄNS FÖR HUR PRIVAT DU VILL VA I DIN BLOGG, ELLER
TÄNJS DEN GRÄNSEN HELA TIDEN?
Ja jag har nog hittat min gräns avslöjar inte alls allt lite saker är ju faktiskt ganska privat
o ska väl hållas till de närmsta.
<3 I VILKEN UTSTRÄCKNING BLOGGAR DU FÖR ATT FÅ BEKRÄFTELSE?
Jag bloggar mest för min egen skull för att kunna skriva av mig lite.

<3 HAR DU TRÄFFAT MÄNNISKOR IRL, EFTER ATT HA TRÄFFAT DEM VIA BLOGGEN?
Ja en har jag träffat irl Mima. Sen läser jag vänners bloggar som jag känner.

<3 TROR DU DET ÄR SKADLIGT FÖR VISS PERSONER ATT BLOGGA?
Ja det kan det säker va man kan ju inte lägga ut precis vad som helst eller skriva om vad
som helst.

<3 HUR SER BLOGGANDETS NACKDELAR UT FÖR DEJ?
Man får ju tänka sig för lite vad man skriver så inte det uppfattas fel. Det är ju lätt hänt att
vissa som läser tror att man alltid så fort man skriver nått syftar just på dem.

<3 TROR DU ATT DU FORTFARANDE BLOGGAR OM 2 ÅR?
Ja det tror jag nog att jag gör iallafall som det känns nu som sagt jag skriver ju mest för min
egen skull är ju inte så intressant att det är många som läser min blogg.

Som alltid med en utmaningska den skickas vidare.

Så jag utmanar Mia och Camilla

tisdag, februari 01, 2011

Utmaning!

Fick en utmaning av mamma malin men jag gör den i morron för just nu är jag för trött o har för ont!