måndag, april 18, 2011

söndag, april 17, 2011

Undrar?

Varför blir det fel datum på inläggen?

Försöker idag också å få inläggen att stanna kvar!

Igår försökte jag skriva flera gånger o inläggen bara försvann får se om det lyckas bättre idag. Igår var det städ dag på fotbollsplan o i klubbhuset så jag o ena stor tjejen o lillkillen var där å hjälpte till träffade goa M därnere o städade ihop med henne är alltid trevligare å va två o städa så man kan prata lite också.. Sen var vi uppe vid bastasjön o grillade korv med L o M o deras barn det var jätte mysigt. Såg lite hoppande fiskar i vattnet o fåglar o grodor. Sen var det bara hem o försöka ha lite städdag i trägårn här hemma också det arbetet ska fortsätta idag va det tänkt men då får jag allt städa själv så det blir la inte lika kul mannen o de stora barnen ska på innebandy avslutnings så det blir jag o små tjejerna här hemma kan ju alltid hoppas att vi kanske får nått oväntat kaffe besök mitt i vårt trägårds arbete. Ha en bra söndag!

måndag, april 11, 2011

Helgerna går så fort varför?

Jaha å så hade den helgen också passerat med allt vad den innebar med att bli ett år äldre var ju i fredax det var dagen D. Skulle ju inte ha nått partaj nu det får vänta tills det blir varmare ute så vi kan slå upp partytältet jag o älskade A ska ju ha en fest ihop är det tänkt men vi hann knappt äta klart middan så dök svärmor o svärfar upp med en liten blomma o deras present fick jag ju redan när jag var på Tenneriffa. Sen när de var på väg ut genom dörren så kom lilla lilla syster med familj o mor o far. Fick en höna av dom de hade tänkt få tag i en riktig men det var ju inte det lättaste eftersom jag vill ha en värpklar höna. När de sedan var på g att åka hem så kom Mia o Lasse så det var fullt pådrag hela kvällen sånt är alltid jättekul när man inte har väntat sig det. Lördagen gick i slö dag hela dagen jag läste bok o mös hela dan o fick en tre rätters middag av min ena stor tjej det var underbart gott. Men sen började det tråkiga hosta snörvel o förkylning så hela söndagen tillbringade jag antingen i soffan eller i sängen med boken o hostan. Men jag fick allt serverat även då. Så hela helgen har faktiskt varit helt enkelt jätte skön o lugn o mysig.

onsdag, april 06, 2011

HURRA!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÖNSKAR JAG MINA ÄLSKADE SMÅ TROLL!

måndag, april 04, 2011

Helgen går såååååå fort!



Ja det har den verkligen gjort gått fort hann ju inte med att va ledig nått ju i fredax var mannen o jag helt själva i stan o inhandlade lite mat till kalaset vi hade i lördax vi var i staden helt själva o det är faktiskt vardags lyx annars har va för det mesta en hel akock med barn med oss. Vi handlade även lite födelsedags presenter eftersom våra små troll som inte är så små längre fyller 5 år på onsdag tänk va tiden går. Vi hade kalas för släkten o troligtvis blir det prinsesskalas nästa helg. Små trollen var så glada över sina presenter de fick.